Zespół Szkół Technicznych i Ogólnokształcących nr 3

 
 
 
 

partnerzy

zobacz wszystkich partnerów ➦
 
 
  •  

    W piątek 16 lutego grupa uczniów technikum informatycznego wzięła udział w warsztatach szkoleniowych, których celem było wykonanie połączeń sieciowych oraz ich konfiguracja zgodnie z otrzymanym schematem. Zobacz więcej »

     

     
  •  

    16 lutego 2018 roku odbyły się w naszej szkole coroczne IX Konfrontacje Taneczne, organizowane przez Panią Bogumiłę Walkowiak. Wszyscy uczestnicy, zarówno zespoły jak i soliści oraz duety, prezentowali wysoki poziom zbliżający się do profesjonalizmu, skutecznie zabawiając publiczność. Zobacz więcej »

     

     
  •  

    Grupa e-sportowców Tesli uczestniczyła w niezwykłym wydarzeniu w scenerii Zimowych Igrzysk Olimpijskich. Byliśmy świadkami ekscytującej rozgrywki wielkiego finału zawodów e-sportowych prowadzonych w Steep: Road to the Olympics. Zobacz więcej »

     

     
  •  

    23 stycznia grupa naszych uczniów pod dowództwem p. Mrowca, p. Pasich i p. Zarzyckiego wyruszyła na podbój narciarskich stoków. ”Złoty Groń” w Istebnej został zdobyty. Pod okiem instruktorów grupa doskonaliła swoje umiejętności, część oddawała się narciarskiemu szaleństwu i z zawrotną prędkością zjeżdżała z góry. Strat w ludziach nie było. Dostało się jednej narcie.Następny wyjazd w lutym. Zapraszamy. Galeria FB Zobacz więcej »

     

     
  •  

    Żakinada klas maturalnych 4 TI, 4 EL, 4 MI i 3 LAB odbyła się 26 stycznia br. Każda z klas przygotowała tematyczne piętro. Po zabawach na korytarzu, impreza przeniosła się na salę gimnastyczną, gdzie do wspólnej zabawy zostali zaangażowani również nauczyciele. Wieczorem, w Hotelu Arsenal Palace w Chorzowie, odbył się bal Studniówkowy. Tradycyjnie zabawa rozpoczęła się Polonezem, a wszyscy maturzyści i goście bawili się do białego rana przy dobrej muzyce. Relacja foto z żakinady i studniówki na szkolnym fanpage na Facebooku. Zobacz więcej »

     

     
 
Zobacz starsze wpisy
 
 
  • Lekcje i przerwy

    • 1.
      07:30 - 08:15
      5 min
       
    • 2.
      08:20 - 09:05
      10 min
       
    • 3.
      09:15 - 10:00
      10 min
       
    • 4.
      10:10 - 10:55
      20 min
       
    • 5.
      11:15 - 12:00
      10 min
       
    • 6.
      12:10 - 12:55
      5 min
       
    • 7.
      13:00 - 13:45
      5 min
       
    • 8.
      13:50 - 14:35
      5 min
       
    • 9.
      14:40 - 15:25
      5 min
       
    • 10.
      15:30 - 16:15
      5 min
       
  • zdobyte certyfikaty

 

 

 

 

 
 

partnerzy